Директорите на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на убития 24-годишен

...
Директорите на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на убития 24-годишен
Коментари Харесай

Шефът на РПУ-Стамболийски няма да подаде оставка, а този на ОДМВР-Пловдив се мести на друг пост

Директорите на РПУ-Стамболийски и ОДМВР-Пловдив се срещнаха с бащата на убития 24-годишен Димитър Малинов в Цалапица. Началникът на РПУ-Стамболийски не желае да подаде оставка.

 

Пред бащата на убития Димитър Ангел Керпиев е признал, че има пропуски в следствието, само че той не счита, че е нужно да подаде оставка. Шефът на регионалната полиция в Пловдив ще бъде изместен на друга позиция в Министерство на вътрешните работи.

 

Припомняме, че през вчерашния ден вътрешният министър изиска оставките и на двамата началници в локалната полиция поради създалото се напрежение по отношение на дейностите на полицията след осъществено на територията на районното ръководство тежко престъпно закононарушение, както и пропуски в работата до момента.

 

Разпоредена е инспекция в регионалната дирекция, която да обясни в елементи подхванатите от чиновниците дейности.

 

Пред екипа на bTV шефът на ОДМВР-Пловдив беше сбит. Васил Костадинов не сподели дали ще подаде оставка. Каза, че персонално той и екип криминалисти са разкрили убийството.

 

Издирваният Рангел е имал авансово закупен самолетен билет

 

По информация на bTV Рангел, който се търси в чужбина и се ревизира дали има връзка с убийството на Димитър Малинов, е имал авансово закупен самолетен билет.

 

Изяснява се дали той е взел участие в убийството на 24-годишното момче. Източници от следствието настояват, че точно един от двамата братя близнаци е посочил на проверяващите мястото, където са заровили тялото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР